COMUNICAT DE PRESA

26 noiembrie 2015

Federația “Solidaritatea Sanitară” din România

anunță diseminarea rezultatelor proiectului

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România, în calitate de beneficiar, împreună cu Sindicatul „Solidaritatea Sanitară” Galați și S.C. Centrul de Consultanță și Studii Europene S.R.L., în calitate de parteneri, organizează astăzi, 26.XI.2015, Conferința de diseminare a rezultatelor proiectuluiEgalitate de gen și acces în sănătate (EGAS) - Formare, cercetare și conștientizare pentru dezvoltarea și promovarea principiului egalității de șanse și de gen în sectorul sanitar din Regiunea Sud – Est”, contract de finanțare POSDRU/146/6.3/G/128685, începând cu orele 09:00, în spațiul dedicat al Sălii Panoramic Hall (etaj IX Hotel Galați Centrum***), situat pe Str. Domnească nr. 12, Galați.

În cadrul conferinţei sunt prezentate rezultatele concrete obţinute, gradul de realizare al indicatorilor asumați, sunt fost înmânate certificate și diplome participanților la activitățile de formare profesională şi au loc dezbateri pe teme de actualitate ce au surprins realități cu privire la asigurarea egalității de șanse și discriminările cu care se confruntă salariații din sistemul sanitar, conținute în materialele produse în cadrul proiectului.

În cadrul conferinței sunt prezentare principalele realizări ale proiectului, cum ar fi:

Proiectul face parte din seria proiectelor de succes implementare de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România în calitate de beneficiar, contribuind în mod semnificativ atât la atingerea indicatorilor Programului Operațional Sectorial Dezvoltare Resurse Umane cât și la absorbția, utilă și eficientă, a fondurilor structurale.

Mai multe detalii, fotografii și video din cadrul evenimentului și despre rezultatele proiectului puteți consulta pe site-ul proiectului la adresa www.fssr.ro.

Persoană de contact pentru informații suplimentare: Spulber Fănel, expert informare și publicitate, telefon: 0736660630, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , fax: 0336/109.281.

Manager proiect,

Rotilă Viorel